Rentous vatsanpohjasta asti

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

IMG_0594

Aika on hujahtanut sen verran nopeasti eteenpäin, että tänään olisi tosiaankin jo ensi-illan paikka. Nyt vain tarvitaan enää yleisö, niin kuin ohjaajamme Lasse Kantola eilen viimeisissä läpimenoissa totesi. Hänen mukaan ainut pieni jännityksen paikka on enää valotekniikka, mutta muuten kaikki tarvittava on nyt tehty. On siis aika nauttia työmme tuloksista!

Tokaluokkalainen Susanna Finskas näyttelee musikaalissamme paronitarta, rikasta ja viettelevää naista. Rooliinsa Susanna on päässyt sisälle jo niin hyvin, ettei se olee enää jännittänyt vähään aikaan. Flirttailevaa paronitarta on Susannan mielestä hauska näytellä. Kolmisen viikkoa sitten laulu ja tanssi tuottivat vielä vähän ongelmia ja etukäteisjännitystä, mutta nekin vain vähäisen harjoittelun takia. Nyt laulut ja askeleet ovat kuitenkin kunnossa.

IMG_0608

Lauluvalmentaja Inge-Maarit Rautiaisenkin mielestä Susanna on päässyt jo monia viikkoja sitten selvästi tekstiin sisälle ja artikulaatio on hyvä ja oikea. Neuvoina Ingellä oli muun muassa se, että rentous pitää laulussa tulla vatsanpojasta asti. Hyvänä yleistyksenä Inge heitti haasteena, että ei pitäisi ajatella erikseen korkeita ja matalia ääniä. On vain pelkkiä ääniä. Näin korkeat jännittävät kohdatkin sujuvat rattoisammin ja jokainen ääni tulee näin laulettua yhtä tasapuolisesti.

IMG_0588

IMG_0589

IMG_0606

IMG_0595

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.